Aaron Carter újra szerelmes, nem hiszed el, kibe - Fotók

Menj dokihoz, tesó - egész egyszerűen már nyilvánosan kap a rajongóitól ilyen és ehhez hasonló üzeneteket az egykori tinisztár.

Felsorolni és képtelenség azt a sok botrányt, ami csak az elmúlt fél évben történt Aaron Carter körül. Az egykori tinisztár legutóbb egy fiatal modellt fűzött, közvetlenül azok után, hogy néhány rendőrt kellett hívni rá az otthonában, mert nem hitte el, hogy az exe, egy európai sztriptízlány babát vár tőle. Ezt megelőzően egy német modellnek csapta a szelet, és a testvérével kapcsolatban volt címlapokon. Kiderült, azt mondta, lelövi a várandós sógornőjét, így a bíróság távolságtartási végzést hozott ellene.

Aaron most ismét a semmiből feszít a címlapokon - megint szerelmes! Sőt, vőlegény!

via GIPHY

Hetekig hír nem volt arról, hogy mi lesz most Aaron Carter exével és születendő gyerekével. Melanie aztán el is tűnt a közösségi térből, újra a modellképeivel árasztotta el a netet. De azért még egy kemény búcsúüzenetet is küldött Aaron-nak, akit a kosársztár, Tristan Thompsonhoz hasonlított. Ő Khloé Kardashian párja volt, és kiderült, a nő terhessége alatt több lánnyal is megcsalta őt. És most itt az újabb fejlemény: Aaron közös képet osztott meg a szerelmével és az eljegyzéséről is hírt adott. 

A saját rajongói is orvoshoz küldenék az egykori tinisztárt - totál megzakkant!

"Menj dokihoz, Tesó" - üzenik a rajongók Aaronnak! Most telt be a pohár...

Címlapfotó: Instagram/aaroncarter

24 óra