Horror! Kim Kardashian photoshop-bakija túltesz mindenen - megsemmisült! - Fotók

Korábban is került már bajba hasonló ok miatt, ez a kép azonban sosem kerülhetett volna nyilvánosságra. Így biztos nem! Ennyit a Kardashianok tökéletességéről!

Bár korábban is kellett már magyarázkodnia egy-egy képe miatt, most ismét forrnak az indulatok Kim Kardashian körül. Mert míg az egyik oldalról több mint 168 millióan követik őt, és a világ egyik legszexibb nőjének kiáltják ki, a másik oldalról előbukkan néha egy-egy olyan fotó, amelyen a legendás popsinak és melleknek, a bomba alaknak semmi nyoma. Alig több mint fél éve rajta röhögött a világ egy photoshop-baki miatt, most valami hasonlót szúrtak ki egy képén a rajongók. Ha ez a kép nem lenne manipulált, akkor valóságos horrorral állnánk szemben!

via GIPHY

Szinte csak órákkal ezelőtt írtuk meg, Kim Kardashian féltestvére, Kylie Jenner szintén hatalmas photoshop-baki miatt semmisült meg a közösségi oldalán. Pedig rá méginkább igaz, fiatalon lett milliárdos, köszönhetően a közösségi oldalának. Nos, ezek után vajon megérdemelt minden egyes dollár, amit ezzel zsebelt be? Ezen is lehetne órákon át vitázni. De a fókusz most Kim Kardashianra került, friss képe miatt céltábla lett.

Saját magát buktatta le ezzel a kínos bakival - pont ennyire lehet tökéletes minden, amit ő képvisel!

Íme a horrorbaillő baki - ezt is kiheveri a birodalom vajon?

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

24 óra