Hiába törölte: Kylie Jenner photoshop-bakiján röhög a világ! - Fotók

Néhány napja írtuk meg, 12 milliárdért vett magának egy házat, ahol kedvére elidőzhet a járvány ideje alatt, az új otthon most élete bakiját is meghozta. Überciki!

Saját magát buktatta le a világ legfiatalabb milliárdosa, Kylie Jenner néhány napja: a valóságshowból híressé lett sztár az új otthonából kezdett el bikinis képeket posztolni, így nagyon hamar kiderült, 12 milliárdért vásárolta magának ezt a házat. Való igaz, ehhez foghatót mi sem nagyon láttunk még, és ami igazán érdekes lehet Kylie számára, gyakorlatilag mindenféle szelfi készítésére alkalmas. Lehet edzőtermes, medencés, bikinis, estélyis képeket is lőni benne - nem akármilyen környezetben.

Sőt, hatalmas photoshop-bakikra is alkalmas és erre már bizonyíték is van!

via GIPHY

Kylie a napokban számos képet megosztott az új otthonából, köztük sosem látott, már-már felnőttfilmbe illő videókat is. Azt nem tudjuk, hány ezer kép készülhetett ez idő alatt, de valószínűleg nagy dilemma lehetett kiválasztani azokat, amelyeket a nagyvilággal is meg szeretne osztani közülük. És a jelek szerint mellé is nyúlt, hiszen egy olyan fotó is kikerült a 173 milliós tábora elé, amelyet biztosan nem akart posztolni.

Kylie Jenner photoshopbakija az évtized égése - hiába törölte!

Ekkora bakit nem követhet el egy ekkora sztár!

Címlapfotó: Instagram/kyliejenner

24 óra