Catherine-Zeta Jones lányáért hatalmas harc lesz a modellszakmában! 17 éves lett - Fotók

Egy hete már 17 éves lett, a világmárkák vezetőinek noteszében rég ott lapul a neve. A sztárpár lányának szépsége mindenkit megbabonáz.

Sokan egy forintot sem tettek volna arra, hogy a nagy szívtipró hírében álló Michael Douglas és az akkor még csak harminc éves Catherine Zeta-Jones kapcsolata tovább tart majd néhány évnél. A pár 1998-ban ismerte meg egymást a franciaországi Deauville Film Festival-on, egy évvel később, 1999 szilveszterének éjszakáján pedig a coloradói Aspenben el is jegyezték egymást. 2000. augusztus 8-án született meg első gyermekük, Dylan Michael Douglas, majd 2003. április 20-án kislányuk, Carys Douglas.

via GIPHY

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lánya alig egy hete már 17 éves lett, lassan eljön az idő, hogy saját maga dönt az életéről. Márpedig abban biztosak lehetünk, hogy zsíros ajánlatok tucatjait teszik majd elé a legmenőbb cégek. Carys szerencséje, hogy szülei eddig sem szóltak bele az életébe, a lány pontosan tudta, hol az a határ, ami már biztosan nem fér bele a Jones-Douglas családnak. Pedig a közösségi oldalán nem akármilyen képeket oszt meg.

Caryst közel több mint 125 ezren követik már, képeitől pedig te is lehidalsz majd!

Íme a Carys akkor és ma, Insta-modellként!

Címlapfotó: Instagram/carsy.douglas

24 óra