Most érkezett: újabb magyarországi multi zárja be az üzleteit!

Az összes magyarországi üzletét bezárja a koronavírus-járvány miatt a Decathon.

A TWN.hu-t egy olvasója tájékoztatta, csütörtökön, a déli órákban emailben tájékoztatta vásárlóit a szabadidős- és sportáruházlánc, március 27-én 15 órakor bezárja az üzleteit. 

"A Decathlon áruházak, figyelembe véve a Kormány 71/2020. (III. 27.) Kormányrendeletében előírt kijárási korlátozását, március 27-én 15 órától további intézkedésig bezárnak vásárlóink és munkatársaink védelmében.

Addig is, amíg a helyzet lehetővé nem teszi, állunk rendelkezésetekre webshopunkon keresztül. A beérkezett, de át nem vett click&collect megrendeléseket töröltük és 14 napon belül visszautaljuk az összeget.a bankszámlátokra." - írják a közleményükben.

Fotó: 123rf.com

"Mindannyiunknak megvan a személyes felelőssége a közösség felé, amelyben él - legyen az a munkában, sportban vagy a családban. Ez a felelősség arra szólít fel bennünket, hogy lelkiismeretesen, egymást és önmagunkat tisztelve nézzünk szembe a ránk váró eseményekkel.

Kezünkben a kulcs, hogy ne csak elszenvedői, hanem irányítói legyünk az eseményeknek aktív életmódunk (szellemi és fizikai) fenntartásával, a hozott intézkedések tiszteletben tartása mellett. Ezért most arra kérlek titeket, hogy maradjatok otthon, sportoljatok otthon és ezzel is védjétek az egészségeteket.  
A sport nagyon sokat segíthet
." - üzeni a vásárlóinak a Diego Rango A'ragona, ügyvezető-igazgató.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra