Kamerák előtt borult ki az Exatlon sztárja! Többen is elsírták magukat - Videók

Az Exatlon Hungary versenyzői elképesztően durva heteken vannak túl. Többen is elsírták magukat.

Nem csak fizikai erőnlétjükkel kell bizonyítani rátermettségüket, de érzelmi és idegi stabilitásukat is folyamatosan tartaniuk kell az Exatlon versenyzőinek. A TV2 cikke szerint azonban ez nem megy mindig könnyen, "hiszen a kimerültség, a vereségek és a folyamatos megpróbáltatások csúnyán rányomják bélyegüket a játékosok hangulatára, ezzel pedig egyre több és durvább érzelmi kitörésnek lehettünk szemtanúi." 

A napokban többen is elsírták magukat egy-egy kudarc, vagy váratlan vereség után. Kocsis Szandi is kiborult, elkeseredett a veresége miatt.

Busa Gabi szomorúan tért vissza a Táborba a Jutalom játék után, Mórádi Zsolt azonban igyekezett tudatosítani benne, hogy nincs miért önmagát marcangolnia.

Sírva indult a reggel Koloszár Enikő számára, aki kissé magányosnak érzi magát, valamint úgy gondolja, hogy csapattársai nem igazán érdeklődnek iránta. Hogy mit érez pontosan a Bajnok, azt könnyek között mondta el Kocsis Alexandrának.

Busa Gabi nem volt elégedett azzal, ahogy a pályán teljesített, valamint érzelmileg is rossz állapotba került. Csapattársai hiába próbálták azzal vigasztalni, hogy mindenkinek lehetnek gyengébb napjai, a Bajnok zokogva omlott össze a kamerák előtt és sírva mondta el fájdalmát.

Címlapfotó: TV2/ScreenShot

24 óra