Gyász! 13 éves focistát gyászol a magyar sport!

Edzője tette közzé a szörnyű tragádia hírét.

"Felfoghatatlan veszteség érte egyesületünket azzal, hogy egy 13 éves játékosunk szombat este az otthonában tragikus körülmények között elhunyt.

Porubcsánszki Dani többek között az én játékosom is volt U11-es korában, így közelebbről is megismerhettem őt és szüleit egyaránt. Dani csak a Mészöly Focisuliban sportolt, nálunk tanult meg futballozni, a Márton útra járt le hét és fél éven keresztül edzésekre, meccsekre. Az utolsó hivatalos bajnoki mérkőzésén, többek között az ő két nagyszerű góljával győztük le november 24-én az Újpest FC csapatát. Azt a mérkőzést pont láttam és örömmel dicsértem meg a bombagólokért.

Dani nem jön többet edzésre, az ő szünete most mérhetetlenül hosszúra nyúlik. Nincs többé jó napot Gábor 'bá, nincs többé keserédes mosoly, nincs többé zsörtölődés, semmi sincs többé és ez így nem igazságos! Dani, mi még akarjuk a góljaidat látni, mi még pacsizni szeretnénk veled, mi át kívánjuk adni neked (is) az új, jubileumi mezedet, mi veled terveztük ünnepelni a közelgő 10 éves évfordulót. Dani, ez így értelmetlen, értelmezhetetlen!

Danikám, nem fogunk elengedni, mert Te ennek az egyesületnek egy fontos és hű tagja voltál. Jövőre emléktornát szervezünk majd a tiszteletedre és meg fogjuk őrizni az emlékedet méltóképpen! Mi vezetők, akik már tudjuk ezt a felfoghatatlan hírt most érted zokogunk, VIDD MAGADDAL Géza, Pista és Sanyi bácsi könnyeit, korábbi edzőid (a két Tomi, Imre és Patrik bácsi) mérhetetlen szomorúságát, a társaid zavart tekintetét, a Márton út oly zord, mégis a Te második otthonodat jelképező szomorú sóhaját.

És vigyél magaddal egy labdát, az egyik legjobb barátodat és focizz örökké...

Isten Veled, Dani!"

- írta Facebook-oldalán Újvári Gábor, a Mészöly Focisuli edzője.

24 óra