Levédette! kisfia bizarr nevét Kim Kardashian! Kiderült, miért

Kim Kardashain negyedszer is anya lett, megszületett 15 hónapos lánya ikertestvére. A kisfiú neve sem közikncs többé.

Kim Kardashianék legkisebb gyermeke május elején született meg, természetesen őt is béranya hozta a világra, és a világsztár szerint egy az egyben úgy néz ki, mint ikertestvére, a 15 hónapos Chicago. Arra azért számítani lehetett, hogy a negyedik Kardashian-baba is különleges nevet kap, elég csak az eddigiekre gondolni. Az első North, azaz Észak lett, a második Saint, vagyis Szent, míg a harmadik Chicago, akárcsak a nagyváros.

A negyedik gyermek neve Kim Kardashian egyi posztja kapcsán derült ki: a pici a Psalm nevet kapta, ami lefordítva Zsoltár lett. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Egy februári hír szerint a Kardashianok tömegesen védették le gyermekeik keresztneveit, és most az is kiderült, a ki Zsoltá esetében sincs ez másképp. A Page Six értesülései szerint a hivatalos iratok alapján "hajdíszek, naptárak, könyvek, ékszerek és játékok is forgalomba kerülhetnek a pici nevével, de az előzőknél több regisztrációs formanyomtatvány miatt az sem kizárt, hogy szüleik még több minden fognak árulni Psalm alatt, sőt: akár apja, Kanye West következő albumának címe is lehet a bibliai eredetű keresztnév." - írja a Blikk.

Címlapfotó: Instagram/KimKardashian

24 óra