Hosszú Katinka újra szerelmes! Elárulta, ki a párja

Lezárta a múltat és Dudás Dániellel is csak barátok már - Hosszú Katinka azonban elárulta, rátalált a szerelem.

Túl van élete legnehezebb időszakán Hosszú Katinka, egy hetilap információi szerint ráadásul azóta már a szerelem is rátalált. Az úszónő egyik barátja árulta el azt is, Katinkának Dudás Dániellel sincs már viszonya, rájöttek ugyanis, hogy nem egymást keresik. A szerelem egy másik, civil férfi képében érkezett meg az életébe.

Egyelőre nem akarja túl közel engedni magához az udvarlót; ez érthető is, nem szeretne ismét csalódni. Ráadásul még tart a válóper is” – mondta a Hot!-nak a barát, hozzátéve: az úszónő megállás nélkül a kedveséről beszél. 

Katinka egyelőre továbbra is testvérével, Ádámmal él együtt egy budai ingatlanban és a szüleik is jónak tartják, hogy a testvérek egyelőre egymást támogatva, közös otthonban élik az életüket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Megnyugtató, hogy a gyerekeim mindenben támogatják egymást, mindig számíthatnak a másik segítségére. Egy házban élnek, rendkívül szoros a kapcsolatuk. Biztonságban tudhatom őket” – mondta a lapnak Hosszú István, Katinka édesapja.

A család nagyon összetartó, együtt készülődnek az ünnepekre is. És az sem kizárt, idén a családhoz már csatlakozik Katinka új párja is.

 

24 óra