Megdöbbentő vallomás: két évig az utcán élt a magyar színész

Hihetetlen titkáról rántotta le a legendás magyar színész.

"Nagyon kevesen tudják, de nem Donatellával kötöttem az első házasságomat. Teljes titokban, a szüleim beleegyezése nélkül vettem nőül az első szerelmemet. Anyám mit sem sejtett az egészből, úgy értesült róla, hogy házas vagyok, hogy már nem kaptam kedvezményt a vonaton, és pechemre neki küldték ki az értesítőt. Mondanom sem kell, nem volt boldog... Szó szerint kitagadott, elküldött otthonról, azt mondta, soha többé nem léphetem át az Oszter-ház küszöbét, látni sem akar! Így történt, hogy két évre hajléktalan lettem" – mesélte Oszter Sándor a Borsnak emlékét, aminek köszönhetően utcára került.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BorsOnline (@borsonline) által megosztott bejegyzés,

Gallyakból, levelekből épített kunyhót, bogyókon és gyümölcsökön élt, és forrásvízben fürdött, de volt, hogy a hideg téli napokat a város utcáin vészelte át - írja a lap. Ha tehette, meglátogatta Sopronban élő feleségét, mígnem egy találkozás alkalmával ki nem derült, hogy nem ő az egyetlen férfi a neje életében.

"Egy évvel a válás után megkerestem anyámat, és békét kötöttünk. A családi vagyonról azonban önként lemondtam" – tette hozzá a színész.

24 óra