Figyelmeztetést adott ki a Magyar Posta! Bárki áldozattá válhat

A Magyar Posta nevében nyereményeket ígérnek, illetve személyes adatokat kérnek ismeretlenek - írják közleményükben.

Ügyfelek jelezhették a Magyar Postának, hogy az utóbbi hetekben telefonon keresték meg őket és egy nyereményjátékra hivatkozva személyes adatokat kértek ismeretlenek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Csomagautomatáink 0-24 rendelkezésre állnak! #postacsomagautomata #csomag #posta #magyarposta #csomagautomata #package #delivery #nonstop #service #easy

Magyar Posta Zrt. (@magyar_posta_zrt) által megosztott bejegyzés,

A Magyar Posta Zrt. most egy nyilvános közleményben jelenti ki: a vállalat a "nyereményakcióit a hivatalos csatornákon, követhető módon hirdeti meg, valamint az akció lezárultával a nyertesekről is tájékoztatást nyújtunk a posta.hu oldalon. Nyereményjáték böngészés közben felugró ablakként, honlapokba beépülő hirdetésként nem jelenik meg!

Felhívják a figyelmet arra is, hogy a nyereményjátékaikhoz mindig tartozik egy hivatalos játékszabályzat. Ha ezt nem találják a honlapjukon, okkal gyanakodhatnak a megkeresések kapcsán.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#budapest #hungary #magyar #magyarország #posta #postofficebox #magyarposta #red #street #hungarian

pati600 (@pati600) által megosztott bejegyzés,

"Fontos tudni, hogy a Magyar Posta telefonon nem kér be érzékeny személyes adatokat, ezért ha ilyen történik, járjanak el kellő körültekintéssel és amennyiben lehetséges, kérjük, tájékoztassák a Magyar Posta ügyfélszolgálatát (06-1-767-8282)." - írják honlapjukon.


 

24 óra