Megdöbbentő fordulat! Döntött a bíróság Rezesová kérelméről!

Hat évvel ezelőtt ittasan tarolt le egy autót az M3-as autópályán, négyen ember halálát okozta. Eva Rezesová sorsáról most döntött a bíróság.

A szlovák millimosnő hetekkel ezelőtt az ügyvédjén keresztül kérvényezte feltételes szabadlábra helyezését - írja a Nový Čas című szlovák lap. A budapesti bíróság helyben hagyta a kérelmet, ami azt jelenti, Rezesová rövidesen szabadulhat.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

A szlovák milliomosnő 2012-ben több mint 160 kilométer per órás sebességgel rohant bele az előtte szabályosan haladó Fiat Punto-ba. A vétlen autó utasainak esélye sem volt, a kigyulladt kocsiban hárman azonnal szörnyet haltak, a negyedik utas a kórházban halt meg.

A bíróság kilenc év szabadságvesztsre ítélte jogerősen, de nem zárták ki, hogy jó magaviselete esetén a büntetés kétharmadának letöltését követően feltételesen szabadlábra bocsájtható. 

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

Állítólag a szigorú szabályokat mindig betartotta, nem vot bent konfliktusa, megtanult magyarul és folyamatosan dolgozott a varrodában. Ennek köszönhetően kapott már több alkalommal is eltávozást hosszabb-rövidebb időre.

 

24 óra