„Nemsokára érkezem a fiam mellé...” – a sportoló apja nem tudja feldolgozni fia elvesztését

Megrázó vallomást tett a kilenc évvel ezelőtt meggyilkolt veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma édesapja.

A kézisztár ősszel lenne harminchat éves, kilenc éve egy veszprémi bárban dulakodás közben szúrták szíven - nem lehetett megmenteni.

"Semmit sem enyhült a fájdalmunk, sőt, egyre rosszabb" - mondta a Story magazinnak Marian Cozma megtört édesapja. "A családunk teljesen belerokkant. A feleségem megsüketült az egyik fülére, a fél szemére megvakult, többnyire csak fekszik. Én sem vagyok jól, áprilisban a negyedik infarktust éltem túl, és a cukorbetegség miatt nagyon fáj a lábam. De nem baj, megvan a helyem nekem is a sírban, nemsokára érkezem a fiam mellé..." – mondta Petre Cozma, aki minden nap kimegy fia sírjához.

"Mindig csókkal köszönök neki. Tudom, hogy látja és érzi is. Mindennap kijövök, beszélek hozzá egy kicsit, elüldögélek, azután hazamegyek. Kilenc éve ez a napi programom" - így az édesapa, aki kilenc éve képtelen aludni. 

"Amióta azon a pokoli éjszakán Marian legjobb barátja, Ilyés Feri felhívott a hírrel, hogy a fiam nincs többé, nem tudok aludni. Félek lehunyni a szemem. Hajnali ötig nézem bambán a tévét, és amikor világosodik, akkor hunyok pár órát, majd viszem iskolába az unokámat. Andrei egyébként 12 éves, és nagyon jól kézilabdázik. Talán lehet belőle olyan jó játékos, mint a nagybátyja volt..." - magyarázta a férfi, aki a tragédia óta fia szobájában tölti az éjszakáit.

 

24 óra