29 évesen ment plasztikai sebészhez Szabó Zsófi - kiakadtak a rajongói

Ugyan még csak 29 éves, Szabó Zsófi mégis úgy érezte, rajta már csak plasztikai sebész segíthet.

Sokan meglepődtek, amikor Szabó Zsófi tegnap büszkén tette ki az ország és a celebvilág legismertebb plasztikai sebészével készült közös képét. A műsorvezető a kép alatt azt is elárulta, miért találkoztak. "Egy szupertitkos kezelés a szemem körül" - írta.

A rajongóinak egy része neki is esett a fiatal műsorvezetőnek. Legtöbbjük már a kezeléssel sem értett egyet, sokan pedig azzal, hogy ilyen fiatalon rászánja magát Zsófi. "Minek a kezelés egy természetes szépségnek ilyen fiatalon ?" - kérdezte az egyikőjük, majd elindult a lavina: "Szerintem sincs értelme semmiféle kezelésnek rajtad! Ráérsz még vele bőven!", "Hidd el, Gyönyörű vagy, csak most lehet, így a babázás alatt fáradtabbnak érzed magad. Egészséges életmódot élsz, sportolsz, napsugarak elől óvakodsz...ráérsz, hidd el!", "Ennyi idősen biztos szükséged van erre? Hiszen gyönyörű vagy anélkül is." - írták a rajongók.

A Bors megkeresésére Zsófi csak annyit közölt, nem szeretne beszélni a dologról. A sajtósa szerint pedig egyelőre még nem is biztos, hogy lesz beavatkozás.

24 óra