"Titkos kód?" - Két szóval tartja kézben Katalin hercegné a gyerekeit

„Úgy tűnik, egy titkos kódot használ a gyerekek megnyugtatására - egyszerűen csak azt mondja: "Tartsunk szünetet"” - mondja Quinn.

A palota munkatársai szerint Katalin hercegnő gyermekei, György herceg (11), Sarolta hercegnő (9) és Lajos herceg (6) pontosan tuják, „hogy ez a néhány szó sokkal nagyobb súllyal esik latba, mint azt el tudnánk képzelni”.

A brit királyi család utódjai mindig lenyűgözik a nyilvánosságot a rendezvényeken tanúsított kifogástalan viselkedésükkel - egyedül Lajos herceg szeret a szó legszorosabb értelmében kilógni a sorból. Az évente megrendezett „Trooping the Colour” katonai parádén például több ezer royalista előtt táncolt egy kicsit a Buckingham-palota erkélyén, II. Erzsébet királynő (1926-2022) 2022-es platina jubileumán pedig pimaszul kidugta a nyelvét édesanyjára, vagy demonstratívan ásított.

@windsxrs It can’t be a royal appearance without Prince Louis stealing the show by yawning ir dancing😂🥰 | The Princess of Wales with her three children, Prince George, Prince Louis and Princess charlotte. | | #royalfamily #royals #princegeorge #walesfamily #princesscharlotte #princegeorge #princelouis #troopingthecolour #windsxrs ♬ original sound - Tilly

Édesanyja számára ez nem ok arra, hogy leszidja őt; általában mosolyogva reagál legkisebb csínytevéseire. „Katalin nem aggódik túlságosan a viselkedése miatt. Imádja őket gyerekként látni” - mondta egy forrás az OK! magazinnak. Bár ő és férje, Vilmos herceg nagy hangsúlyt fektetnek a jó magaviseletre, az is fontos számukra, hogy a gyerekeiket hagyják csak gyerekeknek lenni.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra