30 éve zúgott bele a világ a Herkules sztárjába: ma már kevesen ismernék fel - Fotó

A Herkules befejezése után 2000-től öt éven át szerepelt az Andromeda című akciósorozatban. Karrierje azonban a 2000-es évek közepétől lecsengett. Ezt követően már csak kisebb szerepeket kapott. 

A Szikla

2014-ben készült el a Herkules mozifilm Dwayne Johnson főszereplésével. Kevin Sorbo szeretett volna benne egy apró megjelenést, az, hogy ez nem valósult meg, úgy tűnik, nem tetszett a színésznek. A Dish Nation című műsorban így szónokolt: „Szerintem ez egy kicsit hülyeség. Ha nem kapok fellépést, az olyan, mintha kivennék az „üzletet” a „showbizniszből”. Megkerestük az igazgatót a kérdéssel kapcsolatban. Nem tudom, mi az oka. Nem tudom, hogy politikai okok, vagy büszkeség, vagy bármi más. Miért nem engedik, hogy egy kis szerepben szerepeljek? A közönség imádta volna.”

Mit csinál ma Kevin Sorbo?

Fotó: Profimedia/RedDot

Sorbo idén tavasszal Prágában.

Herkulesként izmos test, hosszú, szőke és dús hajkorona, férfias mellszőrzet és igéző szemek jellemezték, nem csoda, hogy nők milliói olvadtak el tőle és lettek a rajongói. Az akciósorozat forgatásán ismerkedett meg feleségével, a Serena szerepét alakító Sam Jenkinsszel is. A pár 1998-ban házasodott össze, és három gyermekük született. Fiuk, Braeden Sorbo a szülei színészi nyomdokaiba lépett, és a mai napig több produkcióban is szerepelt.

Fotó: Profimedia/RedDot

Sam Jenkins és Kevin Sorbo boldog pár - ez a kép 2013-ban készült róluk.

Sam és Kevin a mai napig egy párt alkotnak, és rendszeresen együtt vesznek részt vörös szőnyeges eseményeken. Sorbo sokáig hű maradt a frizurájához, csak az utóbbi években döntött a lényegesen rövidebb fazon mellett. A szenvedélyes golfozó mostanában bőrruháját pólóra és golfos bermudanadrágra cserélte. És bár színászi karrierje véget ért, az emékünkben örükké megőrizzük a sztárt, aki legutóbb már a 65-öt töltötte.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra