Erzsébet királyné utolsó lovaglása póniján, Emmán könnyekig hatja meg a világot - Fotók

Erzsébet királynő lovásza, Terry Pendry egy érzelmes interjúban mesélte el, milyen érzelmes módon búcsúzott el szeretett lovától a királynő.

II. Erzsébet királynő számára a világ egyik legnagyobb boldogsága volt, ha lovak közelében lehetett. Akár a windsori kastélyban, akár a Balmoral-kastélyban - amikor éppen nem az uralkodói kötelességeinek és hivatásának tett eleget, általában kilovagolt. A vadregényes vidékeken, a mocsarak közt, egyszóval a természetben Erzsébet mindig megtalálta a békét, a nyugalmat és a kiteljesedést. Egészen élete utolsó időszakáig. Most, nem sokkal a királynő halálának második évfordulója előtt a lovásza, Terry Pendry különleges betekintést engedett egy szomorú, de nagyon megható pillanatba: hogyan búcsúzott el nyolc héttel a halála előtt Erzsébet a szeretett lovától.

Utolsó lovaglás

Terry Pendry 28 éven át tartozott II. Erzsébet királynő belső köréhez. Elsődleges feladata volt a lovak gondozása, de együtt is lovagolhatott az uralkodóval. Számos megható fotó tanúskodik a kapcsolatukról, a férfi szerint ő és Erzsébet „nagyon jó barátok” lettek az évtizedek alatt. Pendry most egy podcastben intim dolgokat osztott meg a királynő utolsó heteivel kapcsolatban. 2022. július 18-án a királynő megkérte őt, hogy hadd lovagoljon egyet a kedvenc pónijával, Emmával. Mindketten tudták, ez lesz az utolsó ilyen alkalom.

Ami azon a napont történt, majd Erzsébet temetésén, az könnyeket csal az ember szemébe!

Galéria: könnyfakasztó képek - így búcsúzott Erzsébet Emmától
  • Erzsébet királynő, Emma, megható, búcsú,
  • Erzsébet királynő, Emma, megható, búcsú,
  • Erzsébet királynő, Emma, megható, búcsú,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra