"Azt akarta, hogy..." - Kitálalt Harry hercegről egy svéd színésznő - Fotók

A svéd televízióban tálalt ki Harry hercegről a fiatal és gyönyörű színásznő, elárulta, hogyan próbálta meg becserkészni őt a herceg. Vajon mit lrez most Meghan?

Mielőtt a 39 éves Harry herceg 2016-ban megismerkedett jelenlegi feleségével, a 43 éves Meghan hercegnével, Károly király fia elfoglalt embernek számított. És ez igaz a magánéletére is. A fiatal trónörököst gyakran látták más-más nővel az oldalán, egymást érték a partik és bulik, ahol önfeledten ünnepel és kergeti a fiatalabbnál fiatalabb és szebbnél szebb lányokat. Addigi leghosszabb kapcsolata egy Chelsy Davy nevű fiatal üzletasszonnyal volt, akivel kisebb nagyobb megszakításokkal 2004 és 2011 között volt együtt.

Kiesett a csontváz

Harry herceg korábbi hódításairóla mai napig előkerül egy-egy pletyka, sokról bebizonyosodik persze, hogy nem úgy volt, vagy nem is igaz, de az sem ritka, hogy olyan nők kerülnek elő, akik bizonytani is tudják, hogy Harry egykor aktívan környékezte őket. Egyikük Hedda Stiernstedt, egy 36 éves svéd színésznő, akit a Min sanning című interjúban most váratlanul a Harryvel való kapcsolatáról és állítólagos titkos randevújáról kérdezte a műsorvezető, Kristian Luuk.

A színésznő tiszta vizet öntött a pohára - További részletek és képek a galériánkban!

Galéria: ez a gyönyörű színésznő volt Harry kiszemeltje - Erre próbálta rávenni
  • Harry herceg, svéd színésznő, randi,
  • Harry herceg, svéd színésznő, randi,
  • Harry herceg, svéd színésznő, randi,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra