Diana még mindig élne, ha ez a 3 dolog másképp alakult volna a baleset napján: ezek akadályozhatták volna meg a tragédiát

A hercegné egykori testőre szerint a párizsi baleset teljes mértékben elkerülhető lett volna, ha három jelentős dolog másképp történik aznap.

Évforduló

27 évvel ezelőtt a mai napon vesztette életét az akkor 36 éves Diana, Károly király egykori felesége, Vilmos és Harry édesanyja. A hercegné Párizsban hunyt el egy autóbalesetet követően - az áldozatok között volt még Diana szeretője, a 42 éves Dodi Fayed, valamint az autót vezető sofőr, Henri Paul, míg az egyetlen túlélő a testőr Trevor Rees-Jones volt. Ahogyan a Mirror is írja, Diana a paparazzik elől menekült a végzetes éjszakán, akik motoron követték az autót, amelyben a hercegné és kedvese ült. Később kiderült, hogy a Ritz biztonsági vezetője, Paul, a sofőr ivott, mielőtt volán mögé ült, és nagy sebességgel hajtott, amikor elvesztette az uralmát a gépjármű felett a Pont de l'Alma alagútban, majd nekiütközött egy oszlopnak. Diana egykori testőre, Ken Wharfe szerint azonban megakadályozható lett volna a tragédia, ha aznap három dolog másképp történik és alakul.

Lapozz a részletekért!

Diana hercegnő