Ez a 25 éves énekesnő a 62 éves Tom Cruise új párja - Fotó

Újra foglalt a hollywoodi sztár? Tom Cruise a pletykák szerint egy nála 37 évvel fiatalabb énekesnővel jött össze. 

A Mission: Impossible sztárját egyre gyakrabban látják együtt egy 25 éves spanyol énekesnővel. Victoria Canallel állítólag júniusban az angliai Glastonbury fesztiválon barátkoztak össze, de bennfentesek azt gyanítják, hogy a barátságból romantikus kapcsolat lett - írja a Sun című brit lap. Néhány nappal a fesztivál után ugyanis a Twisters című film premierjén látták őket együtt. Cruise állítólag helikopterrel vitte a rendezvényre a müncheni születésű énekesnőt.

Az Instagramra feltöltött posztban az látható, ahogy a helikopterben ülnek, majd később egy közös szelfit is készítenek. Canal ezt írta: "Nem Tom Cruise repített engem és a testvéremet helikopterrel a Twisters premierjére!!!!" A 62 éves színész állítólag meghívta Canal-t az új Mission: Impossible című film forgatására is Oxfordshire-be. A stábtagok azonban ezt "szokatlannak" találták.

"Tom meghívta Victoriát, hogy egész nap nézze, ahogy forgat, és ő ezt nem szokta megtenni a barátaival"

- árulta el egy bennfentes. A hatalmas korkülönbség miatt nem volt valószínű, hogy Cruise és Canal között több lehet barátságnűl, de állítólag ők ketten gyakorlatilag elválaszthatatlanok.

Címlapfotó: Profimedia/ReDot

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra