Horrorszemöldök és lenőtt haj: így tette tönkre magát mára Amanda Bynes - Fotók

Tini srácok milliói voltak szerelmesek belé 25 évvel ezelőtt, úgy tűnt, színészi pályája sikerekkel és arannyal lesz kikövezve. De nem. Azóta már gyámság alá is került.

A Nickelodeon Sok hűhó című műsorában indult a karrierje, alig 10 évesen, majd pár évvel később már Amanda Show néven önálló műsort is kapott ezzel párhuzamosan. Világhírűvé azonban a filmszerepei tették a fiatal amerikai lányt. Miután 2002-ben megszűnt a két műsora, azonnal kamera elé állhatott és 2003-ban már egyszerre két nagysikerű film főszerepében debütált. A Willbur nagy kalandja és a Miről álmodik a lány? máig a legnagyobb sikerei, pedig lett volna lehetősége ezen változtatni. De a jelek szerint nem volt mellette olyan ember, aki a megfelelő irányba egyengette volna az útját.

Teljes összeomlás és gyámság

Miután egyre nehezebb volt vele dolgozni, szép lassan elmaradtak a felkérések is. A fiatal Amanda így előbb lelkileg, később testileg is elindult azon a bizonyos lejtőn. Mindez odáig vezetett, hogy gyámság alá került. Meghízott, inni, cigizni kezdett, lett egy zűrös kapcsolata, egy arctetkója, míg nem be nem vonult egy rehabra. Állítólag sikeres volt, így a gyámságot is megszüntették felette, azóta azonban rendre a külsejével sokkolja a rajongóit.

Legfrissebb képei minden korábbit felülmúlnak - részletek a galériánkban!

 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra