Súlyos bűncselekmény áldozata lett az ATV Híradó csinos műsorvezetője

23 milliárd forintot csaltak ki csak tavaly az áldozataiktól az online csalók. Az ATV Híradó műsorvezetője is áldozat.

A Naphire.hu cikke szerint ma már egy 300 fős kontingens dolgozik a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál (NVSZ), akik kizárólag az online csalások felderítésére szakosodtak. Az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorból vasárnap este kiderül, hogy a csatorna Híradójának műsorvezetője, Nemes Anna is a bűnözők áldozatává vált. A netbankjához fértek hozzá. “Ismeretlenek elutaltak a számlámról 400.000 forintot, persze, a tudtomon kívül” - mondta a műsorvezető a lap cikke szerint. És nem csak őt, a riportot készítő riportert, György gabriellát is kiszemelték maguknak.

“Amikor a rendőrségtől kaptam sms-t, akkor megijedtem, hogy tulajdonképpen nekem tartozásom van a rendőrség felé. Aztán a következő néhány másodpercben rájöttem, hogy ez valószínűleg kamu” - mondta a Nap Hírének a riporter. A vasárnap esti riportban megszólalnak olyan áldozatok is, akiktől milliókat vittek el a netes tolvajok. És bemutatják azt a cal centert is, ahol munkaidőben, szervezetten végezték a csalásokat, és ahol a heti elvárás a minimum 36 millió forintos bevétel volt. 

A lap cikke szerint ráadásul már nem csak a szolgáltatók, a rendőrség nevável is visszaélnek a csalók. Hogy hogyan? Vasárnap este a Heti Napló Sváby Andrással című műsorból ez is kiderül. A Híradó után.

Címlapfotó: TWN

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra