Majka és Tóth Andi után: újabb sztárt csábított el az RTL a TV2-től

Az RTL újabb nagy nevet szerzett meg magának - írja a Femcafe.hu.

Hosszú évek óta szerepelt a TV2-nél, sőt, ott építette fel tévé skarrirjét. "A hazai kereskedelmi tévézés legfőbb, tavaly év végi szenzációja az volt, hogy 16 év után visszatért az RTL-hez Majoros Péter, vagyis Majka" - írja most a Femcafe.hu, majd hozzáteszik: az RTL-t nyugodtan nevezhettük Majka anyacsatornájának, mivel a Való Világgal itt robbant be a köztudatba. Sőt, a műsor történetének ő a legnagyobb nyertese. Aztán kiderült, Tóth Andi is csatlakozik az X-Faktorhoz, és a jelek szerint nincs megállás.

Most újabb műsorvezetőt szerzett meg a TV2-től az RTL - írja a portál, majd a galáriájukban elárulják: Gelencsér Timiről van szó!

Timella - ahogy sokan ismerik - előbb szépségkirálynő volt, majd műsorvezető lett, most pedig az RTL csapatához igazolt. „Igaz a mondás, miszerint az ember élete 7 évente változik. 7 éve voltam először a TV2 képernyőjén a Ninja Warriorban és azóta nagyon sok minden történt. Köszönettel és hálával a szívemben lépek tovább, ahol egy hatalmas feladat vár rám. Izgatottan várom ezt az új kihívást és a csatlakozást az RTL-hez és a HELL Boxing Kings csapatához. Attilával a közös munka nem lesz új csak a körülmények. Megtisztelő lesz mellette kilépni a nézők elé, hiszen profizmusa elvitathatatlan, nem véletlenül jelölték a legjobb férfi műsorvezetőnek járó díjra idén” - mondta műsorvezetőtársa, Árpa Attilával kapcsolatban a Blikknek.

Címlapfotó: Facebook/Majka

24 óra