Kínos helyzetbe hozza férjét Meghan Markle: Harrynek két lehetősége maradt - Fotók

Köztudott: Harry herceg hamarosan Londonba látogat, ám most kiderült, Meghan váratlanul nem akar vele menni, sőt, a gyerekeiket sem engedi. Ez szörnyű helyzetbe hozza férjét.

Napok óta eről szólnak a hírek: a 39 éves Harry herceg hamarosan visszatér Nagy-Britanniába, a 75 éves Károly király fia beszédet mond majd az Invictus Games tizedik évfordulója alkalmából rendezett istentiszteleten, amelyet május 8-án tartanak a Szent Pál-székesegyházban. Ez az az esemény, ami szorosan kötődik Harry nevéhez, és amelyen a hagyományok szerint mindig részt is vesz. A visszatérés hetek óta téma a sajtóban és nagy várakozás övezi. Igen ám, de a Mirror híre szerint Harry érkezése bizonytalansággal terhes, mivel felesége, Meghan meggondolta magát és mégsem akarja elkísérni Londonba. 

Kínos helyzetbe került Harry

Harry herceg visszatérése az Egyesült Királyságba így a hírek szerint veszélybe került, az ok: felesége, a 42 éves Meghan Markle egykori színésznő - ő ugyanis meggondolta magát. Míg Harry részvétele az eseményen (egyelőre) szerepel a hivatalos menetrendben, addig felesége jelenlétét még nem erősítették meg. Bár Meghan eredetileg úgy tervezte, hogy Harryvel együtt utazik Londonba, és magával viszi gyermekeit, a 4 éves Archie herceget és a 2 éves Lilibet hercegnőt, most a biztonságukért kezdett aggódni. "Amikor nyilvánosságra került a részvételük (az Invictus Games-en - A szerk.) pontos időpontja és dátuma, elkezdte átgondolni az ötletet" - mondta egy bennfentes. 

Harry hercegnek így viszont csak két lehetősége maradt - hogy mi, a galériánkból kiderül!

GALÉRIA: Ezért mondta le Meghan az utat - Harrynek két lehetősége maradt
  • Meghan Markle, London, Harry herceg, utazás, kínos,
  • Meghan Markle, London, Harry herceg, utazás, kínos,
  • Meghan Markle, London, Harry herceg, utazás, kínos,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra