A Columbo-filmek dallamával nyomta le ez a két srác Majkáék Belehalok című dalát - Videó

Néhány napja derült ki, már nem a Belehalok a legnézettebb magyar dal a Youtube-on. A Majkáékat megelőző páros rejtélyes interjúban árulta el sikerdalának titkát.

Több mint 110 milliós megtekintéssel a Tompeti és Barátai Számolj velünk! című dala előzte meg Majka, Curtis és BLR Belehalok című slágerét - írta meg a BpKurir.hu néhány napja. A Naphire.hu telefonon érte utol Tompetit, aki a lapnak azt is elárulta, Csillagszeművel főállásban zenélnek 2009 óta, a slágerük pedig egy filmnek köszönhető. "2012 szilveszterén néztem egy filmet és abban volt ez dal. Az eredetije egy amerikai nővérdal, amit az 1870-es években egy nővérke énekelt a beteg gyerekeknek. Annyira népszerű lett, hogy ma már népdalként funkcionál Amerikában" - mondta a Naphire.hu-nak Tompeti, majd meglepő dolgot is elmondott.

Fotó: tompeti.hu

"Azóta is nagyon sok filmben megjelenik, sőt Columbo szinte minden részében hallható ez a dallam: vagy Columbo fütyüli, vagy valamilyen hangszeren csendül fel. Erre azonban csak később jöttem rá. Amikor a másik filmben meghallottam, azonnal megtetszett - olyan kedves, dallamos volt és akkor gondolkodtam el rajta, mi lenne, ha magyar szöveget írnánk rá. És az én érdemem így ennyi: írtam rá egy magyar szöveget" - folytatta a lapnak a szerző-énekes.

Íme az új legenda:

Tompeti azt is elmondta: nem konkurencia nekik Majka, hiszen teljesen más a közönségük. És bár 15 éve rendre járják az országot a koncertjeikkel, még nem volt alkalmuk és szerencséjük találkozni Majoros Péterrel.

Címlapfotó: www.tompeti.hu

24 óra