"Kemény volt" - Extrém körülmények közé került Szöllősi Györgyi és családja - Fotók

“Mintha megőszültünk volna” - mondta az ATV Egyenes beszéd műsorvezetője egy interjúban, és azt is hozzátette: vissza kell térniük majd erre a helyre.

Mint ahogyan arról korábban már több hír is megjelent, Szőllösi Györgyi és családja néhány hónapja gyaloh indult el az ország nyugati határától, hogy végigjárja az Országos Kéktúra 1070 kilométerét. Az ATV műsorvezetője férjével és lányaival, valamit a család négylábújával vágott neki a nem mindennapi kalandnak, a legfrissebb hír szerint pedig 
már a Balatont is elérték. “Túl vagyunk Tapolcán, Badacsonytördemic és Szigliget között járunk épp” - mondta a Naphire.hu-nak Szöllősi Györgyi. “A Balaton-felvidéken egy picit így kanyarog az útvonal, de most hétvégén újabb két napra megyünk le, és az április végi hétvégén is. Ebben a hónapban így két hétvégét is túrázunk, ami nagyon jó lesz, s valahol Kab-hegy környékén tartunk majd. Igencsak belehúztunk” - magyarázta, de az is kiderült, néhány hete nem volt ilyen nyugodt kalandjuk. 

Ez a kép is erről árulkodik:

Március elején Györgyiék az Alacsony-Tátra legmagasabb ormát, a Gyömbér-csúcsot hódították meg, igaz, a mesébe illő panoráma, ami miatt nekivágtak a túrának, ezúttal sehol nem volt. Sőt, mínuszokban, iszonyatos körülmények közt kellett megtenniük az utat, miközben alig egy méter volt a látótávolság. “Iszonyú szél volt, a hajunk olyan lett, mintha megőszültünk volna. Nem is tudom, hogy voltam-e valaha ilyen extrém körülmények között. Az volt a szerencsénk, hogy nem volt annyira durván hideg, csak mínusz pár fok. De így is kemény volt” - mondta a Naphire.hu-nak az ATV népszerű műsorvezetője.

Címlapfotó: Instagram/szollosigyorgyi

24 óra