Tíz napja nem járt a nagybeteg Katalinnál a kórházban Vilmos herceg? - Fotók

A Hello magazin szerint a herceg minden nap meglátogatja a feleségét.

Hosszú napokkal ezelőtt, Vilmos egy autóban látták a klinika előtt. Január 18-án érkezett így látogatóba, azóta azonban hiába strázsálnak ott 0-24 órában a paparazzik, senkinek sem sikerült lefényképeznie. Vajon 10 napja a felesége felé sem nézett? Nos, ezt kevesen tudják elképzelni, sőt, épp ellenkező hírek érkeznek. Vilmos állítólag minden nap meglátogatta őt az elmúlt héten. A jelek szerint pedig már azt is megoldották, hogy mindezt titokban tehesse. 

Fotó: Profiemdia/RedDot

Vilmos állítólag minden nap látogatja őt.

Ami tény: a háromgyermekes apának ebben a rendkívüli helyzetben sok a dolga, és elsősorban a gyerekeinek szenteli az idejét. Állítólag az egész család azon dolgozik, hogy a kis trónkövetelők a lehető legkevesebbet érezzenek édesanyjuk hiányából. Sőt, akadnak olyanok, akik szerint másképp, máshogy oldják meg azt, hogy férje Katalin mellett lehessen. Hogy hogyan, rejtély.

Szerencsére Vilmos számíthat Katalin szüleire, Carole és Michael Middleton támogatására. A gyermekeik ugyanis a hétvégén őket látogattálk meg, és nagyszülős programot tartottak.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra