A karácsonyi vásárba látogatott a fiatal színésznő: azóta az életéért küzd - Fotók

Antonia esetében a betegség veseelégtelenséghez vezetett, ezért fiatal kora ellenére már többször kellett dialízisre, azaz a vér tisztítására szolgáló eljárásra járnia. Szervei azonban még mindig nem működnek újra megfelelően.

Ez sajnos azt is jelenti, hogy a fiatal angol lánynak valószínűleg az élete hátralévő részében is folyamtosan kezelésekre kell majd járnia. Ezért is gondolta úgy a család, hogy mindenki támogassa a fiatal nőt, hátha mégis valóra válhatnak a színészi álmai. "Általában nem kérnék adományokat, de ez a pénz Antonia jövőjét fogja szolgálni, hiszen már most a későbbi költségekre gondol" - írta a nővére a GoFundMe-n.

Mivel a szülei éjjel-nappal a kórházban töltötték a lányukkal, ez idő alatt nem tudtak dolgozni. Ennek következtében a család jövedelmének nagy része kiesett az elmúlt hetekben.

Fotó: GoFundMe/JemimaHay

Antonia karácsonyra egy rövid időre hazamehetett, de a második ünnepnapon már vissza kellett térnie a klinikára dialízisre. Minden fájdalom és stressz ellenére a lány bízik, és reméli, meg is gyógyulhat majd. 

Eddig több mint 11 ezer font, azaz 5 millió forint gyűlt neki össze. "Szeretnénk mindenkinek megköszönni a támogatást és az adományokat, ez nagyon sokat jelent nekünk és Antonia számára" - írta a nővére az adományfelhívásban.

Címlapfotó: GoFundMe/Jemima Hay

24 óra