Botox-csapda: így megváltozott Nicole Kidman - Fotók

Plasztikai baleset, vagy csak a rossz fények? Nicole Kidman-rajongók milliói tették fel ezt a kérdést maguknak, miután szerdán a Sydney-i Palace Verona Színházban az Amazon Prime új sorozatának, az Expatsnek a premierjén Nicolde Kidman végigsétált a vörös szőnyegen. Alig lehetet ráismerni.

Az Oscar-díjas színésznő sikereinek és filmjeinek a listája is végtelen, az elmúlt évtizedekben azonban rajta is egyre csak nőtt a nyomás, hogy fiatalos és ránctalan maradjon. Az egykor legendás és vidám nevetése ma már sokak szerint egy gonosz kacagásnak tűnik. A szája ugyan mosolyog, de az arcának felső harmada gyakorlatilag meg van fagyva.

Így ma már Nicole a "megfagyott botoxarc" legismertebb példája. Pedig anno milyen szép volt:

Fotó: Profimedia/RedDot

A szakemberek is simán kijelentik a színásznő képei alapján, hiszen a botox hosszú és túlzott használata a bőr fényén és felszínén is egyérteéműen felismerhető. És talán a homlokán a legfeltűnőbb ez az egész. És ami ennek fényében a legkínosabb, Nicole egyik korábbi nyilatkozata. "Hogy őszinte legyek, teljesen természetes vagyok" - mondta a Marie Claire-nek.

A friss képek azonban nála is beszédesebbek:

Fotó: Profimedia/RedDot

"Mit csináltál az arcoddal? Kezdesz úgy kinézni, mint egy szörnyeteg, pedig régen olyan gyönyörű voltál" - írta egy kommentelő a közösségi médiában. "Már nem hasonlítasz önmagadra, Nicole" - így egy másik, és sorra jötteka. többiek is.

Hogy mi az igazság? Talán soha nem derült ki, de: mi a botox előtt jobban szerettük őt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra