Nem akárkivel utazott Valenciába Bochkor Gábor - megszólalt a rádiós

Csütörtökön derült ki: visszatér a képernyőre az ATV #Bochkor című műsor, a Naphire.hu a szezonpremier felvétele után csípte el a műsorvezetőt egy interjúra. A lapnak nem csak azt árulta el, mit gondol arról, hogy szinte naponta szerepel a címlapon, azt is, kivel nyaralt idén nyáron, és mi mindennel telt a tengerparti kiruccanás.

A Naphire.hu emlékeztette Bochkor Gábort, május végén az ATV műsorának utolsó forgatása után szinte azonnal nyaralni indult. Most azt is elárulta, hová és kivel.

"A lányommal voltunk kettesben Spanyolországban, Valenciában és nem is igazán tipikus nyaralás volt, hanem teljesen hétköznapi életet éltünk.

Tehát jártunk vásárolni, főztünk együtt, elmentünk vacsorázni, felfedeztük a környéket, autóztunk, szóval egy ilyen városi nyaralás volt, amit kettesben töltöttünk és ő is azt mondta, hogy sokkal jobb volt, mint mondjuk egy törökországi vagy mexikói tengerparti út. Ilyen igazi apa-lánya program volt és ez volt igazából a nyaralásunk" - így Bochkor Gábor a lapnak, aki azt is elárulta, bár évek óta nem ado interjút, ennek ellenére gyakran szerepel a bulvárban, amit sokszor nehezen visel.

Ugyanis bármit mond a rádióban, egy órával később már cikkek születnek belőle. "Például amikor három napig voltam beteg, egy megfázás volt, vagy egy nagyon rövid covid, akkor gyakorlatilag majdnem a halálhíremet keltették és aggódva hívtak fel barátok. Ez a része, ez bosszant. De én magamtól, - ezt jól érzékeled - teljesen visszafogtam bárminemű nyilatkozatot, meg nem látom nagyon értelmét. Amit el akarok mondani, elmondom az rádióban, vagy az ATV képernyőén” - így Bocsi a lapnak, akibek vasárnap estétől újra lesz alkalma a képernyőn is elmondani, amit szeretne - visszatér ugyanis az ATV #Bochkor.

"Ez egy teljesen más hangulat, mint a rádióműsorban. Ezért szeretem nagyon és ezért vártam is!”

- mondta a műsorvezető a Naphire.hu-nak.

Az ATV #Bochkor november 5-től vasárnap esténként látható a csatorna képernyőjén, a Heti Napló Sváby Andrással után.

Fotó: Naphire.hu

24 óra