Libabőr: megható fotót posztolt Ralf Schumacher a bátyjával. Michaellel

A 48 éves Ralf Schumacher azon kevesek egyike, aki mindent tudhat Michael Schumacher egészségi állapotáról. 

2013. december 29-én szenvedett súlyos koponyasérülést egy síbalesetben a hétszeres Forma-1-es világbajnok, néhány hónap múlva lesz a tragikus baleset tizedik évfordulója. A legenda hosszú évek óta svájci otthonukban lábadozik és küzd, hogy visszaküzdje magát az életbe, felesége, Corinna oroszlánként őrzi őt. A világ pedig tíz éve szeretne tudni, hallani a kedvencéről, így, ha időnként a közeli barétok, csapattársak közül valaki megszólal Schumi kapcsán, rendre a címlapokra kerül vele. Így volt ez néhány napja is, amikor az egykori Benetton-csapattárs, Johnny Herbert beszélt. "Amit tudunk, az az, hogy soha nem hallunk pozitív híreket" - mondta akkor, amit talán már meg is bánt azóta.

Van azonban valaki, aki nyilvánvalóan mindenről tud, ami Schumit illeti. Ő az öccse, Ralf. A jelek szerint a szép emlékekért neki is messzire kell visszanyúlnia...

"A legjobb edző, akit csak kaphattál" - írta a kerpeni születésű Ralf az Instagramjára posztolt képéhez, amin testvérével látható. A fekete-fehér fotón az akkor 15 éves Ralf sisakkal a fején látható a pilótafülkében. Testvére látszólag jótanácsokkal látja el, miközben le is hajol hozzá. "Eltelt néhány év. Szép emlék a régi gokartos időkről" - folytatta Ralf. A poszt alatt záporoznak a megható kommentek. "Ralf, köszönöm, amit mindketten elértetek. Emberek millióit mozgatjátok meg, és alakítottátok a gyerekkorukat" - írta egy rajongó.

És jöttek sorra a többiek. "Nagyon hiányzik Michael", "Ki vágja itt a hagymát? Libabőrös vagyok!" - ilyen és ehhez hasonlóak is. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra