"Gyönyörű szín, szörnyű szabás" - Eugénia hercegnő ruháján nem csak a királyi udvarban nevetnek

Eugénia hercegnő májusban adott életet második gyermekének, egy kisfiúnak, mostanáog pedig jól megérdemelt "szabadságát" töltötte, ami a nyilvánosságot illeti.

Eugénia a közel 100 éves olasz márka, a Fendi egyik ruháját válsztotta a vörös szőnyegre. A szaténból készült smaragdzöld kétrészes ruha egy keskeny, derékban fodros szoknyából és köpenyszerű felsőből áll. Rengeteg kritikát kap a választása miatt. "Ennek a ruhának a dekoltázsa tényleg szégyen, mert Eugénia olyan gyönyörű lány" - kommentálta egy rajongó a hercegnő saját Insta-oldalára posztolt képéhez.

"Nem tetszik a ruha. Úgy néz ki, mintha egy törölközőt tekertek volna köré. Vagy mint egy köpeny, amit a fodrász ad rád a hajvágás előtt" - így egy másik, míg egy harmadik: "Gyönyörű szín, gyönyörű anyag, szörnyű szabás!". Volt aki egész egyszerűen annyit tanácsolt a hercegnőnek, vegye fel a kapcsolatot Kate divattervezőjével. Hogy Kate Mossra, Kate Winsletre vagy Katalin hercegnőre gondolt, az nem derült ki.

A hercegő azonban jól érezte magát. "Annyira jó volt részt venni a Vogue World: Londonban ezen a héten. Az esemény tisztelgett az Egyesült Királyság gazdag kulturális színtere előtt" - írta a közösségi oldalára.

Címlapfotó: Instagram/princesseugenie

24 óra