Szerdán tűnt el a képernyőről az ATV műsorvezetője - Külföldön találtak rá

“Nagyon meredek volt ez a hét” - mondta a Naphire.hu-nak az ATV népszerű műsorvezetője,akit a spanyol fővárosban talált meg a portál.

“Ferié a holnap, és a hét minden napja. Kisebb láz, nem Covid” - írta ki a közösségi oldalára kedden késő este a Naphire.hu cikke szerint Somos András, az ATV Start és Fórum műsorvezetője. Ezt követően azonban napokig nem adott hírt magáról. “Hétfőn adásban voltam és azt hittem, hogy allergiám van, majd kedd estére 38,4-re szökkent fel a lázam. Igazából az ok rejtélyes, mert folyt az orrom, meg gyenge voltam, de csináltam három covid-tesztet és azt mutatták, nem vagyok fertőzött” - mondta Somos a Naphire.hu-nak, akit Madridban értek utol.

Mint kiderült, másnapra gyakorlatilag meggyógyult, harmadnak pedig párjával, Gulyás Eszterrel el is utazott Spanyolországba, ahol ma este a Real Madrid - Real Sociedad meccset is megnézik többek közt. Somos András ugyanis ezt az utat kapta a születésnapjára a barátaitól. "Egy hónapja lefoglaltuk a jegyeinket a járatra, kiváltottam az emeltszintű klubtagságit a Real Madridhoz, elintéztük a meccsjegyeket, sőt, stadiontúrára is megyünk - ez volt a tétje a betegségnek” - mondta a lapnak az ATV Start és Fórum műsorvezetője.

Címlapfotó: Instagram/somosandras

24 óra