Gyönyörű nő lett Brad Pitt unokahúgából - Anistonnal ilyen kislányról álmodtak - Fotók

Hiába szakítottak évekkel ezelőtt mindketten és hiába várta a világ epekedve éveken át, hog Brad Pitt és Jennifer Aniston kibékül, ebből nem lett semmi. Mint ahogyan a közös kislányukból sem. Pedig pont ilyen kislányról álmodtak... 

Az elmúlt évtizedekben jószerivel két kapcsolatáról tudunk csak, 2000-től 2005-ig Jennifer Aniston férje volt, majd egy élesváltással Angelina Jolie oldalán kötött ki. Brad Pitt állítólag hónapok óta egy alig 31 éves színésznő, Ines De Ramon oldalán boldog, bár nyilvánosan még nem vállalták fel egymást. Amit azonban mindenki biztosan tud: a színész és Jolie 2016-ban jelentették be, hogy válnak, azóta pedig számos viharos történet szárnyra kelt a kettejük harcát illetően. Időnként pedig előkerül az a "kislány", aki anno Pitt és Aniston közös álmának netovábbja volt. A színész testvérének lánya mára gyönyörű nő lett.

via GIPHY

Brad Pitt öccsének az egyik lánya, Sydney volt az, aki különleges szerepet töltött be a sztárpár életében. Azóta azonban alaposan megnőtt, néhány éve fejezte be tanulmányait a Drury Egyetemen, Springfield-ben. Akárcsak Brad, ő is hatalmas rajongója az építészetnek, diplomát is ebből szerzett. És ami még nagyon pikáns és különleges: Jennifer a válásuk óta is kapcsolatban maradt exe családjával, így Brad unokahúgával is. Az sem kizárt, ők ketten többet tudnak egymástól a színészről, mint bárki más. De Aniston legalábbis képben maradhatott exe dolgaival kapcsolatban.

De íme Sydney, aki egy nagyon szoros kapocs Aniston és Brad közt! 

FOTÓK: Sydney építész, mint a nagybátyja és gyönyörű, mint Aniston
  • Jennifer Aniston Brad Pitt unokahúg Sydney
  • Jennifer Aniston Brad Pitt unokahúg Sydney
  • Jennifer Aniston Brad Pitt unokahúg Sydney
  • Jennifer Aniston Brad Pitt unokahúg Sydney

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra