50 éves lett az Amerikai pite szexi cserediákja, Nadia-ja - Felismernéd? - Fotók

Huszonnnégy éve mutatták be az Amerikai pitét, a főszereplők világsztárok lettek. A Jim-et elcsábító szexi cserediák, Nadia pedig egy élő szexszimbólum. 50 éves lett.

Egy dalból kölcsönözték a film címét, az "Amerikai pite" végül a filmvásznon is megjelent. Emlékezetes: a férfivá válás felé vezető rögös úton a főhős, Jim egy forró, gözölgő pitével próbálja meg a szexuális élményt átélni. A történet azonban nem csak róla, hanem négy további végzős gimnazistáról szól, akik fogadalmat tesznek, a szalagavatóig elvesztik a szüzességüket. Ráadásul a castingon gondosan ügyeltek arra, hogy az alkotásban különböző karakterű, csinos lányok szerepeljenek, így az Amerikai pite sikere évtizedek óta okoz izgalmas perceket a nézőknek.

A szexi cserediák, Nadia pedig a férfiaknak - genrációkat hergelt már fel!

via GIPHY

A film főszereplője, Jim és haverjai Kevin, Jim, Chris és Paul mellett akadt egy olyan mellékszereplő is, aki maradandóbb emléket nyújtott, mint a srácok maguk. Ő pedig nem más, mint Nadia, a vörös bombázó. A filmvásznon félmeztelenre is vetkőző cserediák egy pillanat alatt bolondította meg a világot, nem csoda, hogy ezt követően férfimagazinok adták egymásnak a kilincset, hogy levetkőztessék. A Nadia-t alakító színésznő hihetetlen népszerű lett a férfiak közt, házas is volt, de 2005-ben elvált. Sajtóhírek szerint pedig azóta is szingli volt. De csak volt!

50 éves lett az egykori szexszimbólum - végre megmutatta a szerelmét is!

FOTÓK: így néz ki Nadia 50 évesen - ez a fickó meg a szerelme
  • Shannon Elizabeth
  • Shannon Elizabeth
  • Shannon Elizabeth
  • Shannon Elizabeth

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/shannonelizabeth

24 óra