"Fél lábbal a sírban vagyok" - Kettős rákdiagnózist kapott az ismert modell

Máig senki nem tudott abetegségéről. Most a "Wall Street Journalnak" árulta el, hogy először 2018-ban, majd 2022-ben is mellrákot diagnosztizáltak nála. 

KKorábban egy éves szűrővizsgálat során kapta meg a lesújtó diagnózist. Azonnal a maszektómia, azaz az emőmirigyek eltávolítása mellett döntött. Az interjúban azt is elmondta, nem hagyja a betegségnek, hogy megölje őt. Ebben a 16 éves fia, Augie a legfőbb támasza. Ő állt mellette az elrontott beavatkozása és a visszavonulása után is. "Ő az egyetlen dolog, ami életben tart" - mondta korábban a People-nak.

Tavaly azonban újabb csomót érzett a mellében. Ekkor kérte meg az orvosát, távolítson el mindent, amit csak tud. Azonban tudja, a rák visszatérésének kockázata továbbra is magas. "Tudom, hogy fél lábbal a sírban állok, de teljesen ünnepi hangulatban vagyok. Annyira boldog vagyok, hogy élek. Minden, ami most jön, csak bónusz" - nyilatkozta.

S hogy miért titkolta a betegségét? "Arra gondoltam, hogy egyszer majd megosztom veletek, de amíg én ezen megyek keresztül, semmiképpen sem" - így Linda. Nos, ez a nap is eljött...

Címlapfotó: Instagrram/lindaevangelista

 

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra