Csont és bőr lett a Wall Street farkasa sztárjából - Sokkoló képek készültek róla

Alig egy hónapja még hosszú és göndör fürtökkel, méretes szakállal szörfözött. Azóta se haja, se szakáll, sőt, mintha 10 kilót is leadott volna.

Köztudott, a színészt a közelmúltban két nő, Sarah Brady és Alexa Nikolas is bántalmazással vádolta meg. Előbbi, egy szörfoktató néhány hete, júliusban állította azt róla, hogy érzelmileg bántalmazza. A vhatelésükről képernyőképeket is megosztott, amiben a színész azt kéri tőle, ne viseljen fürdőruhát, ne barátkozzon férfiakkal és olyan nőkkel, akik instabilak. Ha a brátnője akar maradni!

Nem sokkal később a nő további üzeneteket posztolt. A pikéns beszélgetés ráadásul épp akkortájt történt, amikor a színész már a menyasszonyával, Olivia Millarral volt együtt. A párnak tavasszal született meg az első gyermeke. Mindezek tudatában nem csoda, hogy sokan aggódnak most a sztárért, akibe egyesek szerint csak hálni jár az élet. A friss, Malibuban készült képeken jól látszik, csontsovány. Kopasz és szőrtelen Ennek ellenére megpróbált mosolyogni az őt üldöző fotósokra.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra