Múmia: darabjaira hullik Kylie Jenner apjának arca - Évek óta nőként él - Fotók

Néhány a Feketék fehéren film főszereplőihez hasonlították, most úgy tűnik, már annak is örülhetne, ha tényleg úgy nézne ki. A Jenner-lányok apja küzd a korral és a plasztikai műtétek következményeivel.

Utoljára három éve, 2020 február végén kapta fel a fejét a világ Kylie és Kendall Jenner édesapjának megjelenésére: akkor a Vanity Fair: Hollywood Calling kiállítást nyitották meg, ahol ötven sztárfotós több mint 130 képét lehet látni ideig-óráig. A koronavírus-járvány ugyanis azt a kiállítást is jegelte egy időre, a Jenner-lányok édesapját a jelek szerint azonban nem. Akkor a Feketék fehéren című film képzeletbeli ikerpárjához hasonlították őt, azóta pedig újabb hónapok és évek repültek el. 

Az eredmény: a plasztikafüggő sztárapuka arca darabjaira hullik!

via GIPHY

Szinte hihetetlen, a Jenner-lányok édesapja ősszel már a 74-et tölti majd be. William Bruce Jenner néven született, és sportolóként lett sikeres. Olyannyira, hogy atlétaként olimpiai aranyat is nyert. Élete során háromszor nősült, utolsó felesége Kris Jenner volt. 2015-ben váltak el az útjaik és a férfi pedig akkor már nyíltan vállalta, ő valójában nő. A nemátalakító műtétek meg is kezdődtek rajta, azóta pedig Caitlyn Jennerként éi az életét. Rendre aztán meglepő képek kerülnek elő róla, amelyek miatt sokan aggódnak érte.

A napokban ismét lefotózták: smink nélkül, papucsban sétáltatta a kutyáit. 

FOTÓK: olimpiai bajnokból díva - íme az apuci nagy átalakulása (és széthullása)
  • Caitlyn Jenner sportoló apuka nő
  • Caitlyn Jenner sportoló apuka nő
  • Caitlyn Jenner sportoló apuka nő
  • Caitlyn Jenner sportoló apuka nő
  • Caitlyn Jenner sportoló apuka nő

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra