36 éve az egész világ az ő dalát énekelte, ma senki nem ismeri fel ezt a nőt - Fotók

1987-ben gyakorlatlag élete albuma jelent meg, két nagy slágere is lett, az egyik pedig az egész világot letarolta: Magyarországot is.

Repül az idő. A tematikus retro csatornáknak köszönhetően a dal, ami világhírűvé tette a címlapunkon szereplő énekesnőt, felcsendül néha ma is, és automatikusan ugyanazt az érzést váltja ki az emberekből, mint bő három évtizeddel ezelőtt. Az amerikai lánynak 26 éves korában jelent meg az első lemeze, a csúcsra azonban a másodikkal ért két évvel később. Azon jelent meg két olyan dala is, ami világszerte lett sláger.

Fotó: Instagram

A Wiki szerint kilencéves korában kezdett el verseket írni, 14 évesen pedig megírta első dalát. Egyetemet végzett, egy dalíró csoportba kezdett járni, majd 1984-ben egy ígéretes lemezszerződést kapott. Második albumának egyik száma egy hánytatott sorsú gyerekről szólt, ami nem volt abban az időben tipikus slágertéma, mint ahogy a másik, világraszóló dal sem, amit azóta számtalanszor feldolgoztak már. Ez utóbbi egy éttereről szól. Nos, megvan? Ha nem, segítünk!

Doo Doo Doo Doo, Doo Doo-Doo Doo...

Lapozz a megfejtésért!

24 óra