Nincs több kérdés: ez a 31 éves sztár Brad Pitt szerelme - Fotók

December elején még csak a szokásos pletyka volt, ami Brad Pitt aktuális hódítását illeti, egy közeli barátja most pontot tett a kérdéses szerelem végére. 

Korábban is látták már őket együtt, a szerelmükről szóló első pletykák mégis csak december elején keltek szárnyra. Akkor egy bennfentes arról is beszámolt, szó sincs arról, hogy a 31 éves gyönyörű színésznő lenne Brad Pitt új párja - ők ugyanis mér nagyon régóta randizgatnak egymással. Azaz a világ alaposan lemaradt a kettejük történetéről. Hogy mi igaz ebből, talán majd csak akkor derülne ki, ha ők maguk mesélik mindezt el, a sztárpár azonban egyelőre hallgat. Mert, hogy egy párról van szó, az ma már nem kérdés - legalábbis ezt állítja Brad egyik közeli ismerőse, aki most elárult pár titkot az szerelmükről.

via GIPHY

"Egy közös barátjukon keresztül ismerkedtek meg, és hónapok óta titokban találkozgatnak" - árulta el egy bennfentes a Radar Online-nak adott interjújában decemberben. "Élvezik egymás társaságát, akkor is, ha egy olyan témáról beszélgetnek, amiért mindketten rajonganak, akkor is, ha koncertre mennek" - tette hozzá, így egyértelmű lett: a közel 30 év korkülönbség tehát a jelek szerint egyiküket sem zavarja. Most Pitt egy közeli barátja friss infókat osztott meg a pár kapcsolatáról.

A talágatásoknak így egy időre biztosan vége lesz - ugyanakkor elkezdődik egy hajsza...

FOTÓK: ez a 31 éves gyönyörű nő Brad Pitt párja - így áll most a kapcsolatuk
  • Brad Pitt szerelem
  • Brad Pitt szerelem
  • Brad Pitt szerelem
  • Brad Pitt szerelem
  • Brad Pitt szerelem

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra