Most érkezett: tragikus módon hunyt el a Disney gyönyörű sztárja - Fotók

A szomorú hírt a Mulan és a Tigris és Sárkány sztárjának családja jelentette be.

Meghalt CoCo Lee amerikai énekesnő és színésznő. A tragikus hírt a sztár tetsvérei egy közös Instagram-posztban  jelentették be. A hongkongi születésű Lee múlt szerdán, 2023. július 5-én, mindössze 48 éves korában hunyt el. "Július 2-án otthonában öngyilkosságot kísérelt meg, majd kórházba szállították. A kórházi személyzet minden erőfeszítése ellenére, hogy megmentsék és felébresszék a kómából, 2023. július 5-én elhunyt" - áll a nővérek közleményében.

Lee évek óta depresszióban szenvedett, ami miatt kezeléseken vett részt. "CoCo családjaként hálásak vagyunk és megtisztelve érezzük magunkat, hogy ilyen nagyszerű és csodálatos testvérünk volt. Hálát adunk Istennek, hogy egy ilyen csodálatos angyallal ajándékozott meg minket" - folytatódik a bejegyzésben, majd így zárják: "Bár CoCo nem töltött sok időt a földön, fénysugarai örökké tartanak".

CoCo Lee karrierje 30 évvel ezelőtt kezdődött. A "Tigris és Sárkány" című film egyik betétdalát énekelte, amit az Oscar-gálán is előadhatott és díjra is jelölték. 1994 és 2013 között összesen 18 lemezt adott ki, 1998-ban pedig ő lett a szinkronhangja Mulan-nak. 2011-ben ment hozzá Bruce Rockowitz kanadai üzletemberhez, a szertartáson többek között a 37 éves Bruno Mars és a 42 éves Alicia Keys is fellépett.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra