Felismerhetetlen: szakállas szőrmók lett a Jumanji sztárjából - 54 éves lesz - Fotók

A Jumanji: Vár a dzsungel akkora siker lett 2017-ben, hogy 2 évvel később már jött is a folytatás. A főszereplők egyikét azóta fel sem ismerni.

Az 1995-ben bemutatott Jumanji után 20 évvel négy tizenéves ugyanazon a napon kap büntetést az iksolában, a pincébe küldi őket takarítani, ők meg rábukkannak egy konzolra, a Jumanji-ra. A játék beszippantja őket, és egy dzsungelben, a saját avatarjaik bőrébe bújva kell végigjátszaniuk a Jumanji-t, hogy kiszabaduljanak. A film nem csak a történetnek köszönhetően lett hatalmas siker, a szereposztás is fergetegesre sikeredett. Dwayne Johnson mellett Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan kapta meg a főszerepeket - ünnepelt sztárok lettek a gyerekek körében is!

Egyikőjüket ma már fel sem ismernék a rajongók!

via GIPHY

A nagy sikernek köszönhetően borítékolható volt a folytatás, a főszereplők pedig visszatértek a vászonra. A sors furcsa fintora, hogy a filmet alig több mint két éve mutatták be, a koronavírus-járvány miatt így a többségünk már az online-szolgáltatók platformjain nézhette meg. A siker így sem maradt el. Spencer, „Frigó”, Martha és Bethany mellé azonban új szereplők is érkeztek, többek között Nick Jonas és Danny De Vito is, így egy újabb nagy csavart vihettek a történetbe. A világ azóta is a trilógia harmadik részére vár, korábbi hírek szerint tavaly decemberben lett volna a bemutató, de feltehetően a koronavírus járvány miatt ezt elhalasztották.

De vajon változik a szereposztás? Nem valószínű. Igaz, az egyik főszereplőt valószínűleg a rajongók se ismerik majd fel. 

FOTÓK: Oberon professzor, te vagy az? Így néznek ki a Jumanji sztárjai ma
  • Sheldon Oberon professzor
  • Jack Black
  • Jack Black
  • Karen Gillan
  • Kevin Hart
  • Jack Black a Jumanjiban

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra