Heath Ledger lányának friss képén ámul a világ - Apja klónja a 17 éves Matilda - Fotó

Alig múlt kettő, amikor elvesztette az apját, a kis Matilda ma már a kiköpött mása. Nemrég az utcán készültek róla képek - megdöbbentik a színész rajongóit.

Máig hihetetlen: 2008-ban karrierje csúcsán, alig 28 évesen hunyt el az ausztrál származású világsztár, Heath Ledger. A fiatal színész holttetsére január 22-én talált rá otthonában a házvezetőnője, a boncolási jegyzőkönyv szerint hat különböző, egyaránt receptre kapható gyógyszer véletlen túladagolása okozhatta a halálát. Az utolsó szerepe a Batman Jokere volt, nem sokkal a halála előtt pedig azt nyilatkozta: „A testem kimerült volt, de az agyam nem bírt leállni.” Az álmatlanságára szedett altatók és a megfázásra szedett gyógyszerek együttes hatása az életébe került.

via GIPHY

Heath Ledger a tíz éves pályája során számos díjat bezsebelt, megkapta az Oscart is, és egy rövid időre megtapasztalhatta, milyen apának lenni. A Túl a barátságon forgatásán ismerte meg Michelle Williamst, akit eljegyzett, és 2005. október 28-án megszületett kislányuk, Matilda. A pár alig 5 hónappal a színész halála előtt szakított. "Mindig, amikor nagyon hiányzik, csak rá kell néznem" - mondta Michelle Williams egy korábbi interjúban Ledger-rel kapcsolatban. És milyen igaza van! A kis Matilda idén már a 18-at tölti majd. Felnőtt.

Friss képein pedig tényleg mintha Heath mosolyogna vissza ránk! Futótűzként terjednek a neten.

Fotók: 17 éves már Heath Ledger lánya - tiszta apja a rajongók szerint
  • Heath Ledger lánya Matilda
  • Heath Ledger lánya Matilda
  • Heath Ledger lánya Matilda
  • Heath Ledger lánya Matilda
  • Heath Ledger lánya Matilda

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra