“Pénzéhes vagyok” - Kidobta a magyar énekesnő a párját, mert nem tetszett neki a “szexhirdetése” - Videó

Közös kassza, vagy külön? - ez volt az egyik központi kérdése egy ma reggeli élő televíziós beszélgetésnek, Lil G pedig határozott választ adott. Azt is elárulta: miért.

Nagy Alexandra, színésznő és Lil G, énekesnő voltak a Reggeli vendégei ma, akik azal kapcsolatban vitáztak a műsorvezetők moderálása mellett, közös kasszán kell-e lennie egy szerelmespárnak, vagy külön-külön kezeljék a pénzügyeiket. A fiatal énekesnő határozottan kiáll a már korábban is nagy vihart kavaró kijelentése mellett: ragaszkodik a saját pénzéhez. Ma részletesen ki is fejtette, miért. "Nem így lettem nevelve, de így nőttem fel. Én tudom milyen az, ha nincs mit enni, én tudom, milyen az, ha látom anyukámat sírni azért, mert nincs pénz. Én gyerekkorom óta ezt láttam és én tudtam azt, hogy ha én felnövök, nekem az lesz az első, hogy pénzt keressek. És itt nem csak saját magamról van szó, hanem arról van szó, hogy van egy öcsém, egy családom, van egy anyukám és nekem az a legfontosabb, hogy magamon kívül nekik megteremtsem azt, amit amúgy nem kötelességem és nem is várná el senki, de én úgy érzem, hogy ezt meg szeretném tenni" - magyarázta, majd hozzátette: "És az, hogy egy férfi ennek az útjába áll, akkor azt fogom mondani, hogy nem a munkámat hagyom ott, hanem neki mondok viszlátot".

Majd előkerült egy történet is az életéből, amikor egy pikáns hirdetése miatt egy jól látszó összeget választott inkább és szakított a pasijával.

 

Lapozz a videóért!
VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

24 óra