“Pénzéhes vagyok” - Kidobta a magyar énekesnő a párját, mert nem tetszett neki a “szexhirdetése” - Videó

Lil G később kifejtette, korábban ő is tartott már el férfit, amikor szerelmes volt, ekkor billent át a másik oldalra. "Ez nem egy normális dolog" - mondta.

"20 ezer forintról nem mondanék le egy férfi miatt!" - mondta az énekesnő a beszélgetés egy pontján, és azt is hozzátette: ha ő, 22 évesen, nőként meg tudja oldani az életét, akkor nehogy már egy férfi ne tudja. 

“Pénzéhes vagyok! De a saját pénzemre vagyok éhes…"

- folytatta.

"Engem nem érdekel, hogy kinek mennyi van, nekem soha nem is kellett a pénze. Én pénzéhe vagyok a saját pénzemre. Mert nekem a saját anyagi biztonságom fontos. Egy férfi lehet itt lesz 1-2 évig az életemben, de nem ad hozzá a jövőmhöz. Mert majd lelép. És akkor mit csinálok? Ha egy férfi eltartott, vagy egy férfi segített anyagilag?!" - tette fel a költői kérdést a stúdióban. Majd felelevenítette azt a történetet, amikor egy botrányos videóját követően egy nem mindennapi ajánlatot kapott. Egy korábbi videójában ugyanis egy szexjáték doboza mögött emaradt a polcon, a kirobbant botrányt követően pedig egy világhírű szexshop egy hatalmas összeggel kereste meg, reklámozza őket.

"S nekem akkor volt egy párkapcsolatom, én ezt elújságoltam neki és azt mondta, hogy ez neki nem fér bele, hogy az ő barátnője ilyen dolgot reklámoz az Instagramon. Én értem a kompromisszumot, meg én értem, hogy nem fér bele, de 21 évesen nem fogok egy ekkora pénzt eldobni azért, mert a páromnak nem tetszik. Szakítottunk!" - mondta Lil G.

Címlapfotó: RTL/Reggeli-ScreenShot

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra