5 év börtönt kaphat a magyar sztármodell, aki szexszel fizetett a receptért az orvosnak - Videó

A Naphire.hu írta meg: akár 5 év börtönt is kaphat az a 43 éves magyar modell, aki szexszel fizetett a nyíregyházi orvosnak egy vényköteles gyógyszerért.

Újabb meglepő információkra derült fény annak a - rendőrség által csak - 43 éves budapesti nőnek az ügyében, aki szexszel fizetett egy nyíregyházi orvosnak a cukorbetegek kezelésére használt vényköteles gyógyszerért. A sajtóban azóta az is megjelent, egy ismert modellről van szó, aki feltehetően a fogyókúrájához használta a szert. A Naphire.hu által megkérdezett független ügyvéd elmondta, mindkettőjüket börtönbüntetés fenyegeti a vesztegetési ügyben indult nyomozás miatt.

“Minősített eset, mert önálló intézkedésre jogosult személyt vesztegetett meg, az ellenszolgáltatás pedig az, amit ő felajánlott, nem kell hozzá pénz” - magyarázta Dr. Magyar György a nő kapcsán a Naphire.hu-nak, és hozzátette: a büntetési tétel az ő esetében 1-től 5 évig terjedő börtönbüntetés is lehet. “Az orvos vonatkozásában súlyosabb a történet, mert ő önálló intézkedésre jogosultként követi ezt el, de előzetesen megszegi a kötelezettségét is, ezért az ő esetében 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztés is járhat” - mondta a lapnak. 

A sztárügyvéd ugyanakkor felhívta a figyelmet: az orvos csak a kamarai tisztsége kapcsán kérte a felfüggesztését, azaz tovább praktizálhat.

Címlapfotó: Youtube/PoliceHungary

24 óra