Undorító? Vérfertőzés? - Lányával készült pikáns képei miatt esett neki a világ Heidi Klumnak - Fotók

Néhány hónapja vérfertőzéssel vádolták meg ugyanezért, most a lányával készült újabb közös fehérneműs sorozata miatt estek neki Heidi Klumnak. A kommenteket is le kellett tiltani.  

Néhány hónapja hatalmas viharokat kavart egy közös kampányuk: Heidi Klum és az akkor 18 éves lánya, Leni egy fehérnemű márka kedvéért vetkőzött le. Az ötlet megálmodója akkor Heidi kebelbarátja, Thomas Hayo volt, aki az "anya és lánya közötti erős köteléket, de a feltétel nélküli szeretetet, barátságot és támogatást" szerette volna megmutatni ezzel a sorozattal. Hatalmas botrány lett belőle: vérfertőzéssel vádolták meg a sztármodellt a közös képeiket látva.

Sokak szerint ugyanis pornográf lett a sorozat - ráadásul egy anya és a lánya főszereplésével.

via GIPHY

"Fúj, Heidi!" - írta akkor Maureen Callahan, írónő a sorozatról, és  kifejtette, szerinte a fotózásról készült film "pornósított", és a vérfertőzést is megemlítette a gondolatai közt. Most pedig valami kísértetiesen hasonló zajlik, ráadásul nem egyetlen közszereplő, hanem a közvélemény fordult Heidi és Leni Klum ellen. "Egyszerűen undorító!", "Olcsó, olcsó, olcsó!" - ilyen és ehhez hasonló kommentek kezdtek sorakozni a friss sorozat alatt, amelyben az anyuka és 19 éves lánya ismét csipke fehérneműben pózol együtt. 

"Nem lennék büszke, hogy így mutogatom a lányom" - írja egy anyuka!

Íme az újabb botrányt okozó képek és a korábbi videó!
  • Heidi Klum és Leni Klum
  • Heidi Klum és Leni Klum
  • Heidi Klum és Leni Klum
  • Heidi Klum és Leni Klum

Címlapfotó: Instagram/intimissimiofficial

24 óra