Dögös pasi lett az Amerikai pite Sörminátorából - Ez a gyönyörű nő meg a felesége - Fotók

A film készítői sem gondolhatták 24 éve: az Amerikai pite legendássá válik. Azt meg pláne nem, hogy a Sörminátorból egy dögös fickó, hűséges férj lesz. 

Gyakorlatilag nincs hónap, hogy ne nézhetné meg az ember: 1999-ben mutatták be a mozik, azóta pedig már generációk nőttek fel a történeten. Az Amerikai pite négy végzős gimnazistáról szól, akik fogadalmat tesznek, a szalagavatóig elvesztik a szüzességüket. A film címét egy dalból kölcsönözték, de Jim, az egyik főhős egy emlékezetessé vált jelenetben egy forró, gőzölgő pitével próbál meg szerelmeskedni.

Hasonlóan ehhez a jelenethez a film egyik karakterszereplője is világhírű lett!

Érdekes, hogy Kevin, Jim, Chris és Paul mellett akadt egy olyan mellékszereplő is, aki maradandóbb emléket nyújtott, mint a főszereplők többsége. Ő egy különc osztálytársuk, Chuck Sherman, azaz a Sörminátor, aki azt állította, ő bizony már nem szűz! Nyilvánvaló, hogy az alkotók egy olyan fiatal, karakterszínésznek szánták a szerepet, akiről a néző sem hiszi el ezt a kijelentést. A vörös, felállított haj, szeplős arc és méretes fülek ugyanis még csak véletlenül sem számítanak "csajmágnesnek". 

Nos: a Sörminátor idén már 43 lesz, hihetetlen, milyen sármos pasi, aki nemrég meg is nősült!

FOTÓK: szívtipró lett a Sörminátorból - ezt a gyönyörű nőt vette el!
  • Chris Owen Amerikai pite Sörminátor
  • Chris Owen Amerikai pite Sörminátor
  • Chris Owen Amerikai pite Sörminátor
  • Chris Owen Amerikai pite Sörminátor

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra