Sokkolta Sváby Andrást, amikor a 6 éves fia elárulta, mit épített Legóból - Fotó

Megdöbbentő volt a felismerés, amivel a Heti Napló műsorvezetőjének és párjának szembesülnie kellett az alig 6 éves kisfiuk kapcsán.

A közösségi oldalára posztolta "élményét" Sváby András, ami akarva-akaratlanul gondolkodtatja el az embert - a leginkább a kisgyermekes szülőket. A Heti Napó sztárja és párja tudatosan ügyel arra, hogy alig 6 éves gyermekük ne váljon az elektronikus kütyük rabjává, így Milánt gyakran késztetik arra is többek közt, hogy legózzon. Így volt ez a napokban is. Amikor azonban kész lett az alkotás, a műsorvezető párja megkérdezte Milánt, mit ábrázol. A válaszát a Naphire.hu cikke szerint nehezen hitte el.

“A párom, Andi kérdezte tőle, hogy mi ez, és akkor neki mondta el először, hogy ez az ukrán háború. Ő kérte meg, mutassa meg nekem, így kijött és megmutatta. Ledöbbentem! Sokkoló, hogy a gyerekek tudnak erről, meg hogy benne van a gondolataikban ez az egész” - idézte fel a történteket a Naphire.hu-nak Sváby, aki szerint szülőként nem kell és nem is lehet másképp kezelniük a kérdést. “A szomszédunkban van egy háború, az lenne a baj, ha erről nem tudna. Jövőre iskolába megy, most már a realitásokkal is valamennyire tisztában kell lennie” - vélekedett a Heti Napló műsorvezetője.

Címlapfotó: Instagram/svaby_andris

24 óra