Lionel Richie lányának három Chanel esküvői ruhája felrobbantja a netet - Fotók

Sofia Richie és Elliot Grainge a Côte d'Azur-on egy álomesküvőn kelt egybe - a nők azóta is a világsztár lányának ruháiról beszélnek.

Ez az esküvő épp úgy sikerült, ahogyan az a mesékben meg van írva. Lionel Richie legkisebb lánya, Sofia Richie a múlt hétvégén mondta ki a boldogító igent szerelmének, Elliot Grainge zenei producernek. A dél-franciaországi ceremóniát máris az év sztáresküvőjeként emlegetik. A sztárpár és vendégserege egész hétvégén ünnepelt az Antibes-i Hotel du Cap-Eden-Roc nevű luxusszállodában. A tengerparti hotel a világ egyik legfényűzőbb üdülőhelye, és minden évben a Cannes-i Filmfesztivál egyik legkedveltebb célpontja, ami a világsztárokat illeti. 

Sofia Richie azonban nem csak az esküvője miatt került a címlapokra: nem kevesebb, mint három egyedi tervezésű Chanel ruhát viselt a nagy napon. Sok nő álmát valósította meg ezzel, azóta is ezeken a darabokon ámul a világ. Az esküvő előestéjén Richie a Chanel 1997-es kollekciójából származó, vintage ihletésű ruháját vette fel a próbavacsorán. A hosszú ujjú, földig érő ruha eleganciáját apró, csillogó rojtokkal törték meg. A ceremónián a fiatal modell egy gyönyörű, magas nyakú csipkeruhában jelent meg, amit gyöngyök és flitterek borítottak. Majd jött a party és a miniruha.

Az interneten megjelent képek futótűzként terjednek - a nők megőrülnek értük!

FOTÓKON AZ ÁLOMRUHÁK: Sophia Richie Chanel szettjeiért megőrülnek a nők
  • Lionel Richie Sophia esküvő ruha
  • Lionel Richie Sophia esküvő ruha
  • Lionel Richie Sophia esküvő ruha
  • Lionel Richie Sophia esküvő ruha

Címlapfotó: Instagram/

24 óra